Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Zwolle! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder. Wil je weten hoe je een cv maakt, een motivatiebrief schrijft of een sollicitatiegesprek voert? Dit en meer vind je op onze pagina met alles over werken!

De nieuwste vacatures in je mail

Wil jij van ons een update met de laatste vacatures uit Zwolle en omstreken in je mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Aanmelden vacature nieuwsbrief 

Vacature toevoegen

Jouw vacature ook hier? Plaats hem snel en gemakkelijk op Zwolle-Studentenstad.nl en vindt een student voor de functie! Reacties op de vacature komen direct bij jou terecht, zonder tussenkomst van Zwolle-Studentenstad.nl!

Vacature plaatsen!

Bijbanen in Zwolle

 • Commercieel ingestelde callcenter medewerker / adviseur

  Commercieel ingestelde callcenter medewerker / adviseur

  Sales medewerkers, Callcenter met en zonder ervaring gezocht. Je benaderd telefonisch consumenten en bedrijven over de energiemarkt

  Flexibele werktijden, vast uurloon en uitstekende bonussen

 • Bijbaan als Customer Content Manager

  Bijbaan als Customer Content Manager

  Hoe tof zou het zijn als jij - ja jij - eigenhandig interactieve 3D visuals
  van de nieuwste smartphones live kan zetten op de webpagina van grote telecom
  operators - zoals

 • Online NL Assistant/Stage

  Online NL Assistant/Stage

  Woon je in den haag, en wil je online leren geld verdienen en gecoacht worden, terwijl je 1 uur per dag voor ons werkt?

 • Stage front office/hospitality/horeca Yogasite Breda

  Stage front office/hospitality/horeca Yogasite Breda

  Yogasite is een yogastudio in Breda. Een bijzondere plek waar mensen zich thuis voelen, waar mensen zichzelf kunnen zijn.

 • Proud Experts zoekt met spoed Klantcontact Specialisten voor verschillende mooie opdrachten

  Proud Experts zoekt met spoed Klantcontact Specialisten voor verschillende mooie opdrachten

  Klantcontact Specialist Proud Experts zoekt met spoed Klantcontact Specialisten voor verschillende mooie opdrachten! Je kunt zowel op afstand vanuit huis als ook op locatie in Nijmegen werken, passend bij de corona-eisen voor ons werken.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Zwolle Studentenstad

Het studentenleven in Zwolle is druk, gezellig en elke dag anders. Zwolle Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Zwolle!

Bijbaan in Zwolle

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Zwolle! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder.

Studeren in Zwolle

Ga jij studeren in Zwolle? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Zwolle heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken

Ga je in Zwolle studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Zwolle en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen

Ga je studeren in Zwolle? Dan is het wel zo leuk om er ook op kamers te gaan. Als je in Zwolle woont, leer je namelijk snel veel mensen kennen! Zwolle heeft veel leuke studentenhuizen en gebouwen waar je kunt wonen.

Geldzaken

Collegegeld, boeken, kleding, huur, eten en drinken... Studeren en het bijbehorende studentenleven zijn leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Zwolle.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.