Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Zwolle. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, ga lekker ergens wat drinken of eten, sleur jezelf van de bank en start met fitnessen of laat je eens cultureel inspireren. Wat kun je allemaal doen in deze leuke stad als je tijd over hebt?

Uitgaan in Zwolle

Heb je zin om gezellig op stap te gaan in Zwolle? Speciaal voor jou een lijstje met de gezelligste kroegjes en verschillende barretjes zodat jij je geen moment hoeft te vervelen op jouw stapavond!

Leuke barretjes en restaurants in Zwolle

Op zoek naar leuke borrelplekken en restaurants in Zwolle? Als locals weten wij natuurlijk wat de beste borrel-, koffie- en eetlocaties van Zwolle zijn. Je leest het hier!

Ontdek Zwolle: top 5 culturele hotspots

Kom uit je comfortzone en ontdek Zwolle eens op een andere manier! Heb je de toeristische highlights van Zwolle al gezien? Onze tips die je echt afgevinkt moet hebben lees je hier.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Lees hier hoe je de leukste tripjes en mooiste verre reizen kan organiseren voor een goede prijs!

Alles over fitness

Wij hebben de belangrijkste informatie over fitness op een rij gezet. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel!

Zwolle Studentenstad

Het studentenleven in Zwolle is druk, gezellig en elke dag anders. Zwolle Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Zwolle!

Bijbaan in Zwolle

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Zwolle! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder.

Studeren in Zwolle

Ga jij studeren in Zwolle? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Zwolle heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken

Ga je in Zwolle studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Zwolle en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen

Ga je studeren in Zwolle? Dan is het wel zo leuk om er ook op kamers te gaan. Als je in Zwolle woont, leer je namelijk snel veel mensen kennen! Zwolle heeft veel leuke studentenhuizen en gebouwen waar je kunt wonen.

Geldzaken

Collegegeld, boeken, kleding, huur, eten en drinken... Studeren en het bijbehorende studentenleven zijn leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Zwolle.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.