U bent hier

Wonen in Zwolle

Ga je studeren in Zwolle? Dan is het wel zo leuk om er ook op kamers te gaan. Als je in Zwolle woont, leer je namelijk snel veel mensen kennen! Zwolle heeft veel leuke studentenhuizen en gebouwen waar je kunt wonen. Als je in Zwolle gaat wonen, weet je zeker dat je een mooi studentenleven tegemoet gaat!

Zoektips voor een kamer in Zwolle

Zoeken naar een kamer in Zwolle kan een hele klus zijn. Je moet er rekening mee houden dat het even duurt voordat je een mooie kamer hebt gevonden. Wij geven je wat zoektips waardoor je zoektocht naar een kamer of appartement in Zwolle wat makkelijker wordt.

Gemeente Zwolle

Bij het stadhuis van Zwolle kun je alle zaken regelen die te maken hebben met wonen in Zwolle, zoals je inschrijven als bewoner van de stad. We hebben de belangrijkste zaken als je gaat wonen en studeren in Zwolle voor je op een rijtje gezet.

Kamers in Zwolle

Ga je studeren in Zwolle? Dan is het wel zo leuk om in Zwolle te gaan wonen tijdens je studententijd! Hier vind je het overzicht van alle studentenkamers, appartementen, studio's en studentenhuizen in Zwolle.

Woonruimte in Zwolle

Voor je op kamers gaat in Zwolle is het goed om uit te zoeken welke woonmogelijkheden er zijn. Ga je kopen of huren in Zwolle? Wil je met andere studenten wonen of liever alleen? Alles over wonen in Zwolle vind je hier!

Antikraak in Zwolle

Antikraak wonen kan heel aantrekkelijk zijn in je studententijd. Het moet wel bij je passen, want je moet flexibel ingesteld zijn. Om goedkoop te wonen, de stad op verschillende locaties te leren kennen en om snel aan woonruimte te komen is antikraak zeer geschikt.

Kamer verhuren

Wil je (tijdelijk) je kamer verhuren, omdat je een half jaar gaat reizen of stage in het buitenland gaat lopen? Dat kan! We hebben op een rij gezet hoe je makkelijk en snel je kamer kan verhuren. En: waar let je op als je je kamer verhuurt?

Wat is hospiteren en hoe werkt het?

Als er een kamer vrijkomt in een studentenhuis, organiseren de bewoners vaak een hospiteeravond. Wat is dat precies en hoe bereid je je zo goed mogelijk voor?

Nieuwste kamers in Zwolle