U bent hier

Vrije tijd in Zwolle

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Zwolle Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Zwolle Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Zwolle Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Zwolle

Heb je zin om gezellig op stap te gaan in Zwolle? Speciaal voor jou een lijstje met de gezelligste kroegjes en verschillende barretjes zodat jij je geen moment hoeft te vervelen op jouw stapavond!

Start nu echt met sporten!

Word het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar een sport die je écht leuk vind? Als je al minder sportief bent, schiet sporten er in je ‘drukke’ studentenleven wel eens bij in.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Ontdek Zwolle: top 5 culturele hotspots

Kom uit je comfortzone en ontdek Zwolle eens op een andere manier! Heb je de toeristische highlights van Zwolle al gezien? Onze tips die je echt afgevinkt moet hebben lees je hier.

Alles over fitness in Zwolle

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Op deze pagina de basis om te starten met fitness en sporten in Zwolle en alles wat je daarover moet weten.

Leuke barretjes en restaurants in Zwolle

Op zoek naar leuke borrelplekken en restaurants in Zwolle? Als locals weten wij natuurlijk wat de beste borrel-, koffie- en eetlocaties van Zwolle zijn. Je leest het hier!