U bent hier

Religieuze studentenverenigingen in Zwolle

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? In Zwolle zit een aantal religieuze studentenverenigingen waar je de gezelligheid van een studentenvereniging kunt ervaren en tegelijkertijd het geloof kunt delen.

Solidamentum

Studenten met een reformatorische achtergrond die vriendschap en bezinning op basis van de Bijbel belangrijk vinden. Gezelligheid verbonden met verdieping.

Navigators Studenten Zwolle (NSZ)

Een christelijke en interkerkelijke vereniging met diepgang en gezelligheid. Op donderdag zijn er afwisselend Bijbelstudies en verenigingsavonden met daarnaast feestjes en goede gesprekken.

Ichthus Zwolle

Iedere dinsdagavond komen de Ichthianen bij elkaar in kringen voor bijbelstudie, persoonlijke betrokkenheid en gezelligheid. Daarnaast worden er leuke, gezellige en opbouwende activiteiten georganiseerd.

Eudaimon

Studievereniging Eudaimon draait al meer dan dertig jaar mee. Op 14 februari 1981 werd Eudaimon opgericht, maar er zijn onderdelen van de vereniging die al meer dan 100 jaar bestaan.

Absens Carens

De GHBOSV Absens Carens is een gereformeerde studentenvereniging. De vereniging is zowel binnen als buiten Zwolle actief. De vereniging is onderverdeeld in zes disputen.