U bent hier

Studentenverenigingen in Zwolle

Zwolle is een gezellige studentenstad met veel studiemogelijkheden op verschillende hogescholen. Naast je studie wil je natuurlijk volop genieten van het studentenleven. Dat kan door lid te worden van een studentenvereniging.

Lid worden bij een studentenvereniging in Zwolle

Studentenverenigingen helpen je om nieuwe mensen te leren kennen en een waardevol netwerk op te bouwen. In Zwolle vind je gezelligheidsverenigingen, studentensportverenigingen, religieuze verenigingen en studentenverenigingen met een andere focus. Bij sommige verenigingen heb je veel verplichtingen en een ontgroening, bij andere juist niet. Om de verenigingen te leren kennen, kan je het beste langsgaan tijden de introductieperiode. Praat met de leden en proef even van de sfeer. Je weet dan snel genoeg of er een vereniging is die bij je past! Twijfel je nog of lid worden van een studentenvereniging iets voor jou is? Neem dan een kijkje op onze pagina over waarom wel of niet lid worden bij een studentenvereniging!

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Zwolle?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gezelligheidsverenigingen in Zwolle

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen waar gezelligheid voorop staat. De leden organiseren samen activiteiten en genieten van hun studententijd.

Sportverenigingen in Zwolle

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen!

Studieverenigingen in Zwolle

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Zwolle Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Een studievereniging is verbonden aan een specifieke studie.

Religieuze studentenverenigingen in Zwolle

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? In Zwolle zit een aantal religieuze studentenverenigingen waar je de gezelligheid van een studentenvereniging kunt ervaren en tegelijkertijd het geloof kunt delen.