← Terug naar overzicht

Deze Zwolse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Het vooruitzicht dat we tot 1 juni allemaal zoveel mogelijk binnen moeten blijven en dat alles wordt afgelast is niet echt leuk nieuws. Maar bekijk het positief! Je hebt nu zeeën van tijd om je kledingkast op te ruimen, de badkamer grondig te poetsen of die puzzel van 1000 stukjes in elkaar te leggen. Zo kom je de dag wel door toch?! Voor alle ondernemers wekt het best wel wat zorgen op dat ze tot 1 juni dicht moeten blijven. Daarom zijn er horecazaken die hun uiterste best doen om hun eten te bezorgen! Lees hier waar je eten kan bestellen en laten bezorgen of afhalen in Zwolle.

Lots & More

Het begon allemaal als Lots of Yoghurt, een biologische yoghurtbar met heerlijke smoothies en huisgemaakte zoetigheid. Al snel was dit niet meer voldoende en ontstond Lots & More. Je hebt hier heerlijke salades, wafels en biologische limonades. Dus wil jij niet de standaard lunch die je iedere dag voor jezelf maakt? Bestel dan bij Lots & More een heerlijke lunch. Je bestelling afhalen kan tussen 11.00-14.00 uur en wil je het liever laten bezorgen, dan moet je je keuze tussen 12.00-13.00 uur doorgeven via DM of bellen naar 06 50 89 83 68.

Bij Broeders

Het volgende restaurant wil ondanks de sluiting je toch laten genieten van een heerlijk diner voor thuis. Bekijk hier de menukaart van Bij Broeders zodat je jouw favoriete gerechten kan laten bezorgen of afhalen. Mail je keuze naar info@bijbroeders.nl en geef aan om welke tijd jij jouw gerecht het liefste wilt ontvangen. Je kan ook bellen naar 038-8530777. Let erop dat dit restaurant tussen 16.00 - 20.00 uur werkt de komende periode!

Dogtails

Kan jij niet zonder de fancy hotdogs van Dogtails? Geen probleem! Je kan je favoriete gerecht gewoon bestellen via Uber Eats. Ze verkopen fantastische cocktails en het is eten is goed te betalen. Dus heb jij nog geen eten in huis voor vanavond? Sla je slag en bestel!

Wijnbar OAK

Deze prachtige wijnbar heeft ook de deuren gesloten. Kan je niet zonder de heerlijke OAK gerechtjes of wijnen, laat het dan bij jou thuis bezorgen! Op vrijdag t/m zondag tussen 13.00-17.00 uur kan je daarom iets lekkers bestellen. Voor vragen of bestellingen kan je contact opnemen via info@wijnbaroak.nl of via het telefoonnummer 06 29 36 68 83.

Heb je meer zin in makkelijke huisgemaakt gerechtjes? Lees dan onze tips voor de ultieme borrelplank voor de zomer!

Meer studentennieuws

Flatlay van een feesttafel met versieringen
student room
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Zwolle Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden