← Terug naar overzicht

Valentijnsdag in Zwolle: beste restaurantjes

Op 14 februari 2020 is het weer Valentijnsdag! Ben jij op zoek naar een leuke locatie in Zwolle waar je met date een middag of avond door kan brengen? Wel lastig zeker om te bedenken wat je kan gaan doen? Wij denken natuurlijk graag met je mee! We hebben een aantal toffe locaties voor je op een rijtje gezet zodat jouw date succes verzekerd is!

Valentijnsbrunch bij Villa Suikerberg

Midden in de binnenstad van Zwolle vind je Villa Suikerberg, gelegen naast museum de Fundatie. De villa heeft een romantische uitstraling en je kan er erg gezellig zitten! Ga samen brunchen en kies uit de heerlijke menukaart, ga jij voor een Tosti Gorgonzola of toch voor een broodje met truffel en geitenkaas? Wil je je date later op de dag plannen? Je kan bij Villa Suikerberg ook terecht voor bijvoorbeeld een High Bite, bestaande uit onder andere warme tapas, brood met humus en aïoli, verschillende soorten kaas en nog veel meer! Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan van tevoren, het is namelijk een drukbezochte hotspot in Zwolle!

Potgieterssingel 1a, Zwolle

High beer bij Stadscafé Blij

Aan de Grote Markt is Stadscafé Blij gevestigd. Zijn jullie allebei bierliefhebbers en houd je van gezelligheid? Dan is dit sfeervol ingerichte café de ideale locatie voor jullie date! Voor €29,95,- per persoon kan je genieten van een 2 uur durende high beer. Je hebt dan keuze uit alle tapbieren die bij Stadscafé Blij geschonken worden. Daarnaast kan je smullen van diverse hartige hapjes, brood met dipjes en gemarineerde olijven.

Grote Markt 13a, Zwolle

Tapas bij Las Rosas

Bij Las Rosas zijn de Spaanse passie en de Zwolse gezelligheid samengesmolten, je kan hier namelijk terecht voor de heerlijkste tapas van de stad! Voor €28,95 kan je unlimited genieten van de uitgebreide kaart met authentieke mediterrane gerechtjes zoals dadels met spek, tonijnspiesjes met frisse licht pittige rode saus en gebakken mini chorizo’s. Naast dat het eten heerlijk is, is de ambiance ook super en kan je hier uren gezellig tafelen.

Rodetorenplein 10/11, Zwolle

Pathé filmdiner

Willen jullie graag naar de film, maar daarvoor ook nog wat eten? Jullie avondje uit naar de film wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner! Geniet van een heerlijk diner en bezoek een film voor een vaste prijs. Rondom de bioscoop liggen verschillende restaurants en eetcafés waar je voor de film kunt dineren, zoals bij Silk Dining of Stadscafé Blij. Je kan een eigen avondprogramma creëren en jullie wensen hier op aan laten sluiten! Alle deelnemende restaurants vind je op deze pagina. Je kan reserveren door te bellen naar het restaurant waar jullie willen eten, en vertel dat je gebruik wilt maken van het Pathé filmdiner. Het restaurant reserveert de film voor jullie. Superhandig!

Pannekoekendijk 11, Zwolle

Wil je als date liever naar een museum? Ontdek Zwolle: top 5 culturele uitjes!

Meer studentennieuws

Holland Security Group werken
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Zwolle Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden