← Terug naar overzicht

De leukste kerstcadeautjes in Zwolle scoor je hier!

De kerstdagen komen er weer aan: de tijd van gezelligheid, warme chocolademelk, de kerstman en natuurlijk de cadeaus! Toch blijft het altijd erg lastig om een geschikt cadeautje te bedenken of te vinden, maar wij helpen je hier natuurlijk graag bij! In Zwolle zijn namelijk heel veel leuke winkels waar jij zeker wat leuks kunt vinden. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Bio Beauty Store

Wil je graag heerlijke verzorgingsproducten of -behandelingen cadeau geven? Dan ben je bij Bio Beauty Store aan het juiste adres! Je kunt hier onder andere terecht voor haarkleuringen en gezichtsbehandelingen. Mocht je het cadeautje liever meteen willen geven tijdens de kerst voor thuisgebruik, dan kun je ook een keuze maken uit de heerlijke bio beauty producten. Deze zijn er voor elke leeftijd! Ook kun je hier fijne make-upproducten kopen. Voor ieder wat wils dus!

Je vindt de Bio Beauty Store op Assiesstraat 124 in Zwolle.

Chocolate Company

Onder het motto 'chocolate is always a good idea' mag deze zeker niet in het rijtje ontbreken. In het stadscentrum van Zwolle kom je dit chocoladeparadijs tegen. Het is eigenlijk een café en chocoladewinkel in 1. Je kunt hier bijvoorbeeld handgemaakte bonbons of smeuïge truffels kopen of een heerlijke chocospread voor op een boterham of pannenkoek! Mocht je er meer een gezamenlijk cadeautje van willen maken, dan kun je ook een high choc/high tea bij Chocolate Company cadeau doen!

Chocolate Company is gevstigd op Oude Vismarkt 42 in Zwolle.

Millows

Millows is the place for giving! Het draait ook wel om ‘Enjoy the little things’. Je hebt hier heel veel cadeautjes voor jong en oud! Voor theeliefhebbers hebben ze gave ‘Thee sakkies’, voor de toekomstige moeder of vader een leuk boek of juist speciaal voor kerst een kerststalletje. Ook hebben ze hele leuke wenskaarten, zelfs van hout! Hier staan superleuke quotes of teksten op voor elke gelegenheid.

Millows zit op Sassenstraat 45 in Zwolle.

Jojo Living

2 winkels op hetzelfde adres? Dat klopt! Jojo Living deelt samen met Millows een pand. Je kunt dus 2 winkeltjes in 1 bekijken! Bij Jojo Living vind je heel veel leuks op het gebied van interieur om te geven. Maar stiekem ook voor jezelf! De winkel streeft naar een wereld met eerlijke handel. Hier dragen ze aan bij door unieke producten rechtstreeks te importeren van de lokale ondernemers uit ondere Zuid-Oost Azië. Zo heb je een superleuk cadeau en help je de wereld ook een beetje!

Ook Jojo Living vind je dus op Sassenstraat 45.

Waanders in de Broeren

Blijft het kiezen van een cadeautje lastig, en wil je zeker weten dat degene er wat aan heeft? Ga dan even langs Waanders in de Broeren; hét boekenparadijs van Zwolle! Er is hier een boekenaanbod van 1.000m² aan fictie, non-fictie, tijdschriften maar ook kantoor- en cadeauartikelen. Een boek of tijdschrift is altijd goed! Mocht er toch niks bij liggen (wat wij ons niet kunnen voorstellen!), dan kan je ook altijd gaan voor een boekenbon.

Deze boekenwinkel vind je op Achter de Broeren 1-3 in Zwolle.

Engel Winkelcafé

Bij Winkelcafé Engel kun je terecht als je iemand een heerlijk ontbijtje of lekkere lunch wil geven. Naast heerlijk eten kun je er ook terecht voor leuke cadeautjes! Er is een grote kans dat jij het winkelcafé verlaat met een tof cadeau! Alle producten zijn fairtraide, gerecycled of handgemaakt. Je vindt er bijvoorbeeld prachtige engel kaarsen en mooie glazen.

Winkelcafé Engel zit op Grote Markt 3 in Zwolle.

We hopen dat je met deze tips leuke cadeaus kunt vinden voor de kerst! Meer inspiratie nodig? Lees dan ook onze blog originele cadeaus voor de feestdagen!

 

Meer studentennieuws

studentenkamer opknappen
studentenkamer opknappen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Zwolle Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden