← Terug naar overzicht

Vul je kledingkast aan voor weinig geld!

pet bedrukken

Shoppen; je houdt ervan, of je vindt het verschrikkelijk. Het maakt niet uit aan welke kant je staat, toch wil je er altijd wel een beetje leuk bij lopen. Misschien volg je niet de laatste trends, maar trek je wel graag kleding aan die jij zelf leuk vindt. Door de jaren heen veranderd je smaak voor kledingstijl en dus kan het zomaar voorkomen dat je de laatste tijd niet meer zulke leuke kleding kunt vinden bij je standaard adresjes. Zeker als je niet van shoppen houdt, kan dit vervelend zijn. Want nu kost het nòg meer moeite. Ik beschrijf in deze blog een aantal tips om toch nog een beetje origineel voor de dag te komen.

Jouw eigen stylist

Heb je zo'n gloeiende hekel aan winkelen dat je liever nooit meer een winkel binnenstapt. Heb jij even mazzel! Er zijn bedrijven die voor jou op zoek gaan naar de leukste outfits. Outfittery is er eentje van. Je kunt jouw smaak en voorkeuren doorgeven en de stylist zoekt op afstand leuke outfits bij elkaar. Deze sturen ze in een box naar je toe en je hoeft alleen te betalen voor de kleding die je houdt! Als dat niet heerlijk klinkt... Als je wél van shoppen houdt, maar soms het overzicht verliest in de snelle (fashion)wereld waar we in leven, dan kan dit ook een uitkomst zijn om bijvoorbeeld je stijl om te gooien!

Pet laten bedrukken

Vind je het een gaaf idee dat je een uniek exemplaar van iets hebt, maar heb je niet het geld om écht dure stukken aan te schaffen. Dan heb ik een heel simpele, maar superleuke oplossing voor je: laat een pet bedrukken! Bedenk je eigen tekst, kies een lettertype en pas alle kleuren aan en je hebt een eigen unieke pet! Ook supergaaf om aan te schaffen met je vriendengroep of studentenvereniging!

Kledingruil

Je herkent het vast wel: je staat voor je kledingkast en je hebt niks om aan te trekken. Althans, zo voelt het. Onlangs ben ik begonnen met het ruilen van kleren met vriendinnen. Broeken gaan meestal niet, maar t-shirts, truien en jassen gaan prima! We geven de kleding niet aan elkaar, maar we ruilen het voor een seizoen of twee. Dan krijg je je kleding weer terug en vind je het opeens een stuk leuker! Goed voor je portemonnee, je kunt nieuwe kledingsetjes maken en je kledingkast puilt niet uit van alle nieuwe - soms onnodige - nieuwe kleren!

Als je niet van shoppen houdt, heb je veel meer vrije tijd over om andere leuke dingen te doen!

Meer studentennieuws

introductieweek
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Zwolle Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden