← Terug naar overzicht

Dit zijn dé leukste hotspots van Zwolle!

Zwolle is de hoofdstad in het groene Overijssel en heeft een hele gezellige binnenstad. Je vindt hier de leukste winkels, boetiekjes en de lekkerste restaurantjes. Toch wordt deze stad nog wel eens vergeten voor dagjes uit. Best jammer, want Zwolle heeft zoveel leuks te bieden! Ik heb mijn 3 favoriete hotspots op een rijtje gezet waar je zeker even langs moet gaan!

1. Lots & More

Mocht je deze hotspot nog niet kennen, wellicht klinkt ‘Lots of Yoghurt’ je dan bekender in de oren. Voorheen was dit restaurantje namelijk een biologische yoghurtbar met yoghurt, smoothies en huisgemaakte zoetigheid. Ze zagen vervolgens de kans om uit te breiden met salades, belegde wafels, latte specials en daaruit ontstond “Lots & More”! All day brunch is het concept en liefde voor goed eten is hun drijfveer. Bij Lots & More kan je van het menu bestellen, maar je kan ook je eigen yoghurtje samenstellen! Hetzelfde geldt voor de salades. Yum!

2. Moonloft & Moonloft Baby

Moonloft is een van de hipste winkeltjes in Zwolle. Je kan hier terecht voor de leukste kleding en sieraden, maar ook voor interieur accessoires. Ze verkopen verschillende merken, onder andere de sieraden van Overload Studios. Sinds kort is er ook Moonloft Baby geopend, een winkel vol spulletjes met een hoge ‘Aaahw wat lief!’ factor. Een kijkje nemen bij deze winkels is zeker de moeite waard!

3. Smooth Fruit Therapy

Deze is ook wel de gezondste hotspot van Zwolle te noemen. Bij Smooth Fruit Therapy ben je aan het juiste adres voor de lekkerste smoothies en fruitsalades! Deze worden ter plekke voor je gemaakt, uiteraard met vers fruit. Alle smoothies hebben hun eigenschappen, zo heeft de ene bijvoorbeeld een reinigende functie en geeft de andere een energieboost. Er is zelfs een smoothie voor een anti-kater, superhandig. Mocht je de volgende ochtend na het stappen echt je bed niet meer uit kunnen komen, je kan de smoothies ook gemakkelijk thuis laten bezorgen via Thuisbezorgd.nl.

4. De Pizzabakkers

Dit restaurant is in meerdere plekken van het land te vinden maar ze zijn zeker het benoemen waard. Na (of tijdens) het shoppen toe aan een heerlijke pizza? Bezoek dan De Pizzabakkers! De pizza’s worden in houtovenpizza’s bereidt naar eigen Romeins recept en dat proef je. Ook hebben ze huisgemaakte limoncello, scroppino en andere Italiaanse lekkernijen. Naast dat het eten heel lekker is, ziet het restaurant er ook nog eens superleuk uit. Dat maakt de Pizzabakkers tot een echte hotspot!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Zwolle Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op