← Terug naar overzicht

Slimme tips om duurzaam te wassen gesponsord

Het gaat slecht met het milieu, dat weten we allemaal! Daar moet verandering in komen, en dat begint bij jezelf. Splash lease heeft deze simpele tips voor je op een rijtje gezet, zodat jij voortaan duurzamer kan wassen.

Volle bakken wassen

Duurzaam wassen begint bij je was routine! Het is zonde om een halfvolle wasmachine te laten draaien. Zorg dat je altijd een goede volle trommel hebt. Als je nog een vuist op je vieze was kan maken zit je trommel goed vol én maakt de machine goed schoon.
Zoek hier een wasmachine uit met veel was capaciteit! Je hebt er al een in je huis staan vanaf 11 euro per maand.

Was op lage temperaturen

De wasmiddelen die nu worden verkocht, zijn zo gemaakt dat ze ook op lage temperaturen bijna alle vlekken kunnen verwijderen. Al bij 30 graden zul je zien dat je was heel erg schoon wordt.

Maak je eigen wasmiddel

In heel veel wasmiddelen zitten schadelijke stoffen. En het zelf maken is ook nog eens hartstikke goedkoop! Op de website van Splash Lease vind je hierover een blog.

Elektriciteit

Weet je of jullie piek- en daluren hebben? Was dan in de daluren, dat is goedkoper! Je controleert dit simpel door even te kijken in de meterpast. Zie je één meter? Dan heb je een enkeltarief. Zie je er twee en veranderen de cijfers op beide meters? Dan heb je een piek- en daltarief. Scheelt erg veel voor je portemonnee!

Eco

De meeste nieuwe machines hebben een eco-stand. De wasmachine wast dan langer op ene lagere temperatuur. Ondanks dat het iets langer duurt, is het toch veel zuiniger! Vind jouw perfecte match bij Splash Lease!

Goedkoop huren

Studenten huren bij Splash Lease voor een lage prijs per maand wasmachines, vaatwassers, drogers en meer! Vanaf 9 euro per maand huur je al bij Splash. Kijk voor alle producten op www.splash.nl

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Zwolle Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden