Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Alle blogs over recepten


 • Thuis uitgebreid koken: het nieuwe uit eten!
  Thuis uitgebreid koken: het nieuwe uit eten!

  Nu de horeca al een tijdje dicht is, kunnen we wel wat inspiratie gebruiken om zelf uit te sloven in de keuken. Dit is tenslotte het nieuwe uit eten!

 • De lekkerste Nutella recepten
  De lekkerste Nutella recepten

  Het is vandaag World Nutella Day, dus we hoeven ons niet in te houden. Ik heb een paar heerlijke recepten met Nutella voor je!

 • Lekkere recepten voor de koude winterdagen
  Lekkere recepten voor de koude winterdagen

  De dagen worden korter en het wordt weer kouder. Zelf krijg ik dan altijd trek in warme gerechten. Ik heb een aantal recepten uitgezocht die je weer opwarmen.

 • Simpele gerechten voor het kerstdiner
  Simpele gerechten voor het kerstdiner

  De een is dol op kerst en de andere kijkt op tegen de kerststress. Over een ding kunnen we het eens zijn; met kerst wordt er gegeten. Wil jij dit jaar iets speciaals serveren zonder ingewikkelde recepten? Lees dan snel verder.

 • Kerstdiner aan huis: alternatieven voor gourmetten
  Kerstdiner aan huis: alternatieven voor gourmetten

  Kerstdiner aan huis maar geen zin het klassieke gourmetten? In dit blog vind je allerlei alternatieven waarmee je gezellig samen kunt tafelen, maar met een iets ander tintje.

 • DOEN: winterse cocktails maken!
  DOEN: winterse cocktails maken!

  Wie zegt dat cocktails alleen geschikt zijn voor de zomer? Misschien is een ijskoude daiquiri niet het beste idee tijdens de gure wintermaanden, maar er zijn een hoop andere lekkere recepten!

 • De lekkerste herfst bakrecepten!
  De lekkerste herfst bakrecepten!

  Ben jij klaar voor het najaar? Met deze bakrecepten kom jij helemaal in de herfstsfeer!

 • Recepten: 3x zomerse classics
  Recepten: 3x zomerse classics

  Met het warme weer in het vooruitzicht is een lijstje met recepten achter de hand hebben een must. Omdat niet elke student evenveel te besteden heeft geef ik je bekende simpele basis recepten plus tips om ze te upgraden. Mix en match welke recepten je mega budget wilt maken en waar je groots mee uitpakt

 • De lekkerste zomerrecepten
  De lekkerste zomerrecepten

  Zin om je kookskills te verbeteren nu we toch thuiszitten? Met dit zomerse weer heeft iedereen zin in makkelijke frisse maaltijden. Of je nou op je kamer zit of bij je ouders, met deze gerechten maak je iedereen blij. Wij hebben een aantal recepten voor je op een rijtje gezet!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Zwolle Studentenstad

Het studentenleven in Zwolle is druk, gezellig en elke dag anders. Zwolle Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Zwolle!

Bijbaan in Zwolle

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Zwolle! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder.

Studeren in Zwolle

Ga jij studeren in Zwolle? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Zwolle heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken

Ga je in Zwolle studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Zwolle en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen

Ga je studeren in Zwolle? Dan is het wel zo leuk om er ook op kamers te gaan. Als je in Zwolle woont, leer je namelijk snel veel mensen kennen! Zwolle heeft veel leuke studentenhuizen en gebouwen waar je kunt wonen.

Geldzaken

Collegegeld, boeken, kleding, huur, eten en drinken... Studeren en het bijbehorende studentenleven zijn leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Zwolle.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.