Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Geldzaken

Collegegeld, boeken, kleding, huur, eten en drinken... Studeren en het bijbehorende studentenleven zijn leuk, maar het kost hartstikke veel geld. Je krijgt of leent een bepaald bedrag bij DUO en misschien krijg je ook een bijdrage van je ouders, maar dat is lang niet altijd genoeg. Gelukkig is er in Zwolle altijd vraag naar hardwerkende studenten. Zoek je een bijbaan? Neem dan een kijkje in ons overzicht met de leukste bijbanen in Zwolle.

Studentenrekening openen

Een studentenrekening biedt verschillende voordelen. Wil jij weten hoe je een studentenrekening opent en wat de voordelen zijn? Wij zochten het voor je uit!

Sparen en besparen als student

Hoe meer je bespaart, hoe meer je ook kunt sparen. Wij geven je daarom tips om meer te sparen en besparen als student!

Hypotheek met studieschuld afsluiten

Door het leenstelsel hebben bijna alle studenten na hun studie een studieschuld. Maar welke invloed heeft je studieschuld straks als je een hypotheek wil aanvragen?

Beleggen als student

Beleggen als student kan heel veel voordelen hebben. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over beleggen als student. Zo kan jij met beleggen een mooi bedrag opbouwen!

Tips: nieuwe laptop kopen

Een laptop is onmisbaar tijdens je studie, maar waar moet je nou op letten bij het kopen van een nieuwe laptop? Wij zochten het voor je uit!

Alles over je telefoon tijdens je studententijd

Tegenwoordig heb je veel verschillende aanbieders en abonnementen op het gebied van telefonie. Maar wat is nou de beste keuze voor jou als student?

Alles wat jij wilt weten over je autorijbewijs

Begin jij binnenkort met rijlessen? We hebben alle informatie over het halen van een autorijbewijs - zoals de kosten - voor je op een rij gezet.

Zwolle Studentenstad

Het studentenleven in Zwolle is druk, gezellig en elke dag anders. Zwolle Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Zwolle!

Bijbaan in Zwolle

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Zwolle! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder.

Studeren in Zwolle

Ga jij studeren in Zwolle? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Zwolle heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Werken

Ga je in Zwolle studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Zwolle en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen

Ga je studeren in Zwolle? Dan is het wel zo leuk om er ook op kamers te gaan. Als je in Zwolle woont, leer je namelijk snel veel mensen kennen! Zwolle heeft veel leuke studentenhuizen en gebouwen waar je kunt wonen.

Geldzaken

Collegegeld, boeken, kleding, huur, eten en drinken... Studeren en het bijbehorende studentenleven zijn leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Zwolle.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.